"We hebben één standaard... niets is standaard!"

“Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van schuren en oppervlakte behandeling.” vertelt Laura Christiaens van Borstelfabriek Holland. “Deze expertise is onze voornaamste kracht. Hiermee zetten we onze klanten op voorsprong. Op basis van het gewenste effect, stellen wij snel de meest effectieve borstel samen. We selecteren de juiste materialen en bekijken daarbij ook het gehele proces. Indien gewenst ontwikkelen en leveren we zelfs de machine waarin de borstel optimaal kan functioneren.”

“We hebben klanten die al meer dan twintig jaar bij ons bestellen. En deze mensen weten als geen ander dat we graag meedenken. Zo werd ons onlangs gevraagd om eens mee te denken over manieren om de instel-/wisseltijd van een borstel te verkorten. Dat doen we graag. En de ervaringen die we tijdens dit innovatieproces op doen, nemen we uiteraard weer mee in de toekomst!”

“Kennis en ervaring samenbrengen in een productieproces, dat is wat Borstelfabriek Holland, maar ook de Nederlandse maakindustrie onderscheidend maakt. Door inzichten van vakmensen optimaal te gebruiken ontstaan innovatieve processen. Daarmee maken we indruk. Ik roep collega ‘makers’ dan ook op; blijf vooruitkijken, vernieuwen, innoveren en luister naar je klant. De klantwens is immers nooit standaard! En daar begint alles!”Agenda