Vakmensen kiezen voor vakmanschap

“De Nederlandse maakindustrie spreekt de technische taal van haar klanten”

“Als je dagelijks gebruik maakt van je gereedschap dan moet het gewoon goed zijn” vertelt René de Jong van De Jong Houtwaren. “En voor goede kwaliteit gaan we ver. De liefde voor een goede steel begint namelijk al bij het selecteren van de juiste boom. Selectie van het juiste duurzaam geproduceerde hout. En de kwaliteit van ons product betaalt zich terug, want al onze stelen zijn duurzaam in gebruik.”

“Juist omdat onze producten zo intensief worden gebruikt, blijven we door ontwikkelen op het gebied van ergonomie. Het klinkt misschien raar, maar een goede steel zet de gebruiker in de perfecte werkhouding.” Zichtbaar trots vervolgt De jong: “In de kromming, de handligging, de stabiliteit en de glijweerstand wordt onze jarenlange ervaring kenbaar. De juiste kromming geeft de juiste schokdemping als een schoffel stuit op een steen. De professional voelt en waardeert het verschil!”

“Wij leveren de beste kwaliteit en staan voor de volle 100% achter ons product. Net als de Nederlandse maakindustrie onderscheidt De Jong zich door snelheid, continuïteit en kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis. En dat werkt. We bestaan immers niet voor niets al bijna 100 jaar! Vier generaties hebben dit bereikt door met plezier te werken. We hoeven niet het onderste uit de kan, maar wel het beste. Vakmanschap voor vakmensen!”Agenda