Doen wat je belooft en beloof kwaliteit

“Er ligt hier een kasboek uit 1850!” vertelt Martin Lurvink, directeur LUVA met trots. “Het is mijn overtuiging dat we zo lang bestaan omdat we kwaliteit leveren. We zijn betrouwbaar, leveren flexibel en maken eerlijke producten. Persoonlijke vind ik het mooi dat ons product voor ‘dagelijks gebruik’ in Nederland wordt gemaakt! Met de achterhoekse nuchterheid. Best uitzonderlijk!”

“Om onze concullega’s uit België en de lage lonen landen voor te blijven hebben we flink geïnvesteerd in nieuwe machines en automatisering. Met hetzelfde team van circa 20 medewerkers maken we nu veel meer borstels. We leveren wereldwijd in alle soorten en maten en voor diverse doelgroepen.”

“Om succesvol te blijven hebben we niet alleen geïnvesteerd in onze mensen en machines, we hebben vooral ook geluisterd naar onze klanten. Ons product is vaak onderdeel van een compleet pakket. En dit pakket koopt de klant bij voorkeur bij één leverancier. Om die reden verhandelen we nu ook aanverwante producten. Met een compleet pakket beantwoorden we de marktvraag en binden we opdrachtgevers.” Op de vraag wat Lurvink is opgevallen met de samenstelling van het nieuwe productpakket, antwoordt hij: “Als je groeit gaat het vaak snel. Ineens kan alles, maar juist dan moet je geloven in je eigen kracht en uniek blijven. We zijn stapje voor stapje gegroeid zodat we nog altijd waarmaken wat we beloven!”