De meeste compacte tandenborstel ter wereld; Made in Holland!

Made in Holland maakt indruk!

“Lactona is al jaren lang een naam met aanzien in de dentale wereld” vertelt de heer Van den Wildenbergh, directeur Lactona Europe B.V. “Sinds 2016 is het bedrijf weer voor de volle 100% Nederlands eigendom. ‘Made in Holland’ is onze kracht. En we mogen het merk Lactona nu voeren in Europa, het Midden Oosten en Afrika.”

“In Bergen op Zoom, waar we met 24 professionals werken, wordt naast het Lactona assortiment ook gewerkt aan diverse private labels. Waar voorheen de tandenborstel ons hoofdproduct was, is door de komst van de elektrische borstel, onze productie meer divers geworden. Momenteel zijn wij bijvoorbeeld marktleider op het gebied van ragers in Nederland. De productie van de ragers gebeurd vol automatisch en daardoor kunnen we ook concurreren met de landen in het Verre Oosten. Van den Wildenbergh kiest heel bewust voor productie op Nederlandse bodem. Zo kan hij zelf snel schakelen bij aanpassingen in het productieproces, wordt hij niet gehinderd door taalbarrières en vertrouwt hij op de kracht en het arbeidsmoraal van zijn personeel. Er worden regelmatig jubilea gevierd, een bedrijf dat bouw je samen op. Met deze ervaring in huis en de drive om goede producten te leveren en verder te ontwikkelen heeft hij alle vertrouwen in de toekomst.

We zijn daarmee maximaal concurrerend op prijs en kwaliteit. Ons aanbod is uniek en compleet. En we blijven ontwikkelen. Samen met de tandheelkundige universiteiten in Amsterdam en Nijmegen zijn we voortdurend op zoek naar manieren om dentale preventie te verbeteren.”

“We zijn er van overtuigd dat de traditionele handtandenborstel zal blijven bestaan.” vervolgt Van den Wildenbergh. “De handborstel verliest momenteel terrein op gebruikersgemak, maar onze meest compacte borstel ter wereld wordt op handen gedragen door tandartsen en mondhygiënisten. Onze borstel heeft een ongekende hoeveelheid borstelharen en dat verschil merkt en ziet iedere gebruiker direct. Made in Holland maakt indruk!”Agenda