Blijf de mensen ontwikkelen

“Ik ben blij dat we nog een product maken!”

“Je hebt mensen die maken programma’s, je hebt mensen die bewaken de productie en optimaliseren processen en je hebt mensen die verzorgen de logistiek.” Zegt Patrick Suppers, productiedirecteur Jéwé. “Door deze mensen en de hightech middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten, maken we klantwensen werkelijkheid! Om dit alles mogelijk te maken is het van belang dat de Nederlandse maakindustrie verder kijkt dan alleen haar eigen productie. Bekijk het gehele proces van grondstof tot aan de klant. Juist door samen te werken valt er nog veel te winnen. Voor iedereen!”

Suppers vervolgt: “Jéwé doorloopt dit continue proces van verbetering en vernieuwing dagelijks bij de productie van de ‘kasten op maat’. Vandaag de dag configureert de klant zijn/haar kast op de Ipad en na betaling staan de Cad-Cam tekeningen direct in ons systeem voor productie en logistiek. Ook onze andere afdelingen zijn volop in ontwikkeling. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe printtechnieken, materialen en manieren om bijvoorbeeld MDF meer duurzaam te ommantelen.”

“De klant is aan zet en het is aan ons om onze mensen zo te ontwikkelen dat we de klantwens van de toekomst kunnen blijven vervullen. Zo zien we een verschuiving van de Doe Het Zelf winkel naar de Bouwmarkt voor de professional. Hier spelen we op in. Jéwé is daar waar de klant ons verwacht. En dat houdt in dat we ook online onze mensen en mogelijkheden zullen blijven ontwikkelen!”Agenda