Ben niet bang. Heb je een idee? Maak er wat van!

Net als ons bedrijf heeft ook de Nederlandse maakindustrie een historie.

“Verdeeld over twee panden werken we met veertig enthousiaste mensen. We maken industriële borstels met duizend-en-één mogelijkheden. Je kunt het zo gek niet bedenken en juist daarom laten we ons ook vaak zien op beurzen. Een borstel biedt soms uitkomst terwijl een klant hier in eerste instantie helemaal niet aan had gedacht.”

“Met onze creativiteit en oplossingsgerichtheid stellen we onze opdrachtgevers tevreden. En een borstel blijft, ongeacht de samenstelling van het materiaal, een verbruiksproduct. Na de het traject van maatwerk ontwikkeling, volgt dan ook vaak een langdurige samenwerking met herhaal- en vervolgopdrachten. Ruim 90% van onze klanten blijft jaar in jaar uit bestellen. Daar zijn we trots op.”

“Net als ons bedrijf heeft ook de Nederlandse maakindustrie een historie.” eindigt Slettenhaar. “Als klein land zitten we vol met de wil om ‘het’ voor elkaar te krijgen. De kennis en kunde om dingen efficiënt te maken zit in ons DNA. Ik hoop dat ondernemers hierdoor minder voorzichtig durven te zijn en meer durven te doen. Ga er voor! Het loont!”Agenda