KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk BV

KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk staat al ruim een halve eeuw garant voor de meest geavanceerde productontwikkeling op gebied van industriële en technische borstels. Van veegborstels op veegmachines tot gestanste walsen in de voedingsindustrie. Naast standaard borstels ligt de focus vooral op specifieke maatwerk borstels voor uiteenlopende industrieën. Dankzij een groot geautomatiseerd machinepark, produceert borstelfabriek KOTI een totaalpakket: van stansen en lassen tot gieten en smelten. KOTI borstels zijn altijd oplossingsgericht en absoluut onmisbaar in talrijke productieprocessen.

Productontwikkeling is essentieel en innovatie lijdt tot ‘smart industry’. KOTI weet wat de technische en industriële markt beweegt en ontwikkelt in samenspraak hoogwaardige borstels die het productieproces optimaliseren. Zo spelen industriële borstels een beslissende rol in een optimaal eindresultaat: producten die 100% voldoen aan alle eisen. Duurzaamheid is ‘key’. Hergebruik en recyclebare milieuvriendelijke materialen zijn een vereiste in de productontwikkeling van KOTI borstels. Vanzelfsprekend zijn alle borstels en borsteloplossingen van uitstekende kwaliteit. Doelmatige hoge service omlijst alle bedrijvigheden.

KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk BV uit Weert is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een ISO-gecertificeerd concern met internationale allure. KOTI is producent van borstels voor de groene industrie (vegen, reinigen en onderhoud), vliegtuigborstels en ‘tailormade’ technische borstels voor industriële processen. Daarmee waarborgt KOTI het motto: “We make it all | Brushes for all industries.”

Ga voor meer informatie naar de website van KOTI of neem contact op met de afdeling Verkoop.

Agenda