Van Dam's Kwastenfabriek wint Europese prijs

Met de “duo brush for the professional house painter” heeft Piet van Erp tijdens het verleden week gehouden jaarlijkse congres van de Europese borstel- en kwastenindustrie indruk gemaakt. Het werd een gedeelde eerste plaats met collega verfkwastenproducent Wistoba uit Duitsland met de “V12 Brush concept’. Beide bedrijven kregen evenveel punten.

Klik hier voor een impressie van de duo brush en zie onderstaand een foto van de prijsuitreiking in Luzern. U ziet daar twee bekende gezichten maar Piet is daar niet bij omdat hij genoodzaakt was eerder te vertrekken. Bé Bols was het wel toevertrouwd om de honneurs namens de NL industrie en Dutch-Man waar te nemen en de prijs voor Piet in ontvangst te nemen.

Tijdens het congres kwamen actuele onderwerpen en trends aan de orde in de diverse werkgroepen en de general meetings. Het ging over het bruggen slaan tussen de oudere en jongere generaties: hoe communiceren wij en hoe blijft het format van het FEIBP congress future proof. Issues die ook binnen Dutch-Man spelen, vele leden zitten in het transitie van de oudere naar de jongere generatie, die uiteraard met nadruk welkom is tijdens de jaarvergadering!!

Bron: Dutch-Man