Sprenger & Brommer BV

S&B International is een Nederlands bedrijf, dat sinds 1955 technische borstels produceert voor professionele gebruikers in de meest uiteenlopende takken van industrie, zoals metaalconstructie, beton- en steenfabrieken, scheepsbouw, kassenbouw, meubelindustrie, motorenrevisie, voedings- en geneesmiddelenindustrie, windturbines, olieskimmers enz.

S&B International heeft zich ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van borstelwerk. Voor een deskundig advies en vakkundige oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan, als 'partner in productie', met onze expertise voor onze klanten gereed. De veronderstelling dat een specialist duurder is dan een 'totaalleverancier', is een misvatting. Vanzelfsprekend is maatwerk duurder dan standaard. Maar daarentegen is de klant verzekerd van een goed stuk gereedschap dat optimaal functioneert. Tijdig de specialist inschakelen levert geld op.

Voor zowel de vak- als de groothandel hebben wij een uitgebreid assortiment borstels in ons programma; voor de industriële gebruiker ontwikkelt S&B borstels 'op maat'. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van diverse materialen en ontwerpmogelijkheden voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Agenda