Jobo Borstelfabriek

Jobo Borstelfabriek BV is een familiebedrijf en specialist op borstelgebied. Ons bedrijf is in 1983 opgericht door de heer Bols en mevrouw Bols en sinds jaar en dag werken ook zoon, dochter, schoondochter en vele enthousiaste medewerkers mee in het bedrijf. Dit alles gebeurt vanuit onze fabriek te Hoogeveen, in het noorden van Nederland.

Van ambachtelijk handwerk tot volautomatische productie, diversiteit is onze uitdaging. Voor borstelproblemen komen we graag langs om de situatie te bekijken en een oplossing op maat te bedenken. Jobo focust zich naast de grote series, juist ook op de kleinere aantallen; of het nu om 1 of om 10.000 borstels gaat, wij helpen graag met elk borstelvraagstuk!

Naast het maatwerk is Jobo dé kenner op het gebied van draadwissers. Naast het standaard assortiment, worden ook deze wissers op maat gemaakt. Van hele fijne, kleine wissers tot wissers van wel 2 meter lang. Uniek in Nederland!

Om ook een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu, zijn we over gegaan op FSC 100% hout. Dit hout komt uit goedbeheerde bossen. Daarnaast verwerken wij veel gerecycled kunststof en voorzien we onszelf met energie, dankzij onze zonnepanelen.

Agenda