Houtwarenfabriek Siemerink BV

Een schilderij wordt nooit beter dan zijn ondergrond, luidt het gezegde. Bij Siemerink Houtwaren weet men dit als geen ander. Al drie generaties lang wordt de nadruk gelegd op duurzame en eerlijke kwaliteit, met als enig doel de kunstenaar en betere hobbyist de beste basis te bieden voor hun kunstwerk. Of de artiest nu met olieverf, tempera, gouache of acryl werkt: de producten van Siemerink vormen altijd de beste basis voor zijn creativiteit en expressie.
Met een expertise in het maken van spielatten en spieramen die terugvoert tot 1932, behoort Siemerink Houtwaren tot de meest toonaangevende producenten van schilderbenodigdheden in Europa.
Kunst kent geen beperkingen. Siemerink levert daarom spielatten en doeken in de meest uiteenlopende maten en kwaliteiten. En omdat kunstenaars graag buiten gebaande paden treden, levert Siemerink ook maatwerk. Een doek met een uitsparing? Geen probleem. Een extra hoekje, een extreem frameformaat? En schuine hoek, grote framedikte? Wordt geregeld! Wat men ook vraagt, Siemerink maakt het.
Het maken van kunst is een bevlieging, passie. Kunst is nooit standaard. De geestdrift en inspiratie moet zo snel mogelijk op het doek. Geen punt voor Siemerink. Snelle en flexibele levertijden zijn bij ons namelijk altijd standaard.
Vanzelfsprekend werkt Siemerink met duurzame materialen zoals hout dat afkomstig is van verantwoorde bosbouw en hoogwaardig zuiver linnen of katoen. En uiteraard bevatten onze lijmen geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen.
Met een mix van flexibiliteit, milieuvriendelijke fabricage en eersteklas producten maakt Siemerink terecht ‘The base to perfection’!

Agenda