Dutch-Man Exportdag 17 oktober 2018

In het Dutch-Man actieplan 2018 is als bijzonder thema gekozen voor “het exportpotentieel van de Dutch-Man leden en de NL maakindustrie”.
Woensdag 17 oktober 2018 vindt de Exportdag plaats, het gaat inspirerend worden onder leiding van gastspreker Raymond Courbois. De heer Courbois is een expert in consultancy voor de maakindustrie. Een ervaren praktijkman, met decennia aan internationale ervaring opgedaan bij onder andere Royal Philips Electronics. Hij zal de aanwezigen meenemen in zijn ervaringen en verhalen over hoe export opgezet kan worden in de maakindustrie. Verder komt Michel Disselhorst van (Evo)Fenedex spreken over zijn ervaringen omtrent export. De heer Disselhorst heeft al decennia ervaring in de export en kan zijn kennis met ons delen.

De dag begint bij het familiebedrijf Foreco in Dalfsen met een bedrijfsrondleiding. Foreco produceert, ontwikkelt en verhandelt houten producten.
Na de rondleiding strijken wij verderop neer in hotel “Mooi Rivier” met na de lunch presentaties door Raymond Courbois en Michel Disselhorst over onder andere ‘the do’s and dont’s’ bij export. Hierna worden de aanwezigen opgedeeld in werkgroepen om de opgedane kennis te bespreken en export ervaringen en -ambities te delen. De heer Courbois zal daarna een plenaire terugkoppeling geven van alle werkgroepen.

Het moet een leerzame en vruchtbare dag worden. Om de dag goed voor te bereiden is uw inbreng van belang. U ontvangt daarvoor (na aanmelding voor de Exportdag) een enquête, die door de heer Courbois wordt benut in de opzet en inhoud van de dag.

Naast de leden van Dutch-Man worden enkele relaties uitgenodigd voor deze dag, indien u interesse heeft ontvangen we graag uw reactie via info@dutch-man.nl

Programma
10.30 – 10.45 Ontvangst + Bedrijfspresentatie bij Foreco
10.45 – 12.30 Bedrijfspresentatie, gevolgd door rondleiding
12.30 – 13.00 Naar hotel “Mooi Rivier” (11 minuten rijden)
13.00 – 13.30 Lunch bij hotel “Mooi Rivier”
13.30 – 15.00 Presentaties door Raymond Courbois en Michel Disselhorst
15.00 – 16.00 Werkgroepen
16.00 – 16.30 Terugkoppeling vanuit werkgroepen
16.30 – 16.35 Conclusies en afsluiting met borrel

Locaties
Foreco
Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen

Hotel “Mooi Rivier”
Oude Oever 10
7722 VE Dalfsen

Aanmelden
Deelname is voor de leden van Dutch-Man gratis.

De kosten voor niet-leden bedragen € 195,- excl. btw. Bij interesse kunt u zich aanmelden via info@dutch-man.nl

Bron: Dutch-Man

Agenda