Persbericht Dutch-Man en exportpotentieel Nederlandse maakindustrie

Tilburg, 16 augustus 2018. Op 17 oktober 2018 komen de leden van Dutch-Man bijeen onder leiding van export expert Raymond Courbois bij gastbedrijf Foreco B.V. te Dalfsen. Raymond Courbois is een specialist in consultancy en de maakindustrie. Daarnaast heeft hij decennia aan internationale ervaring opgedaan bij onder andere Royal Philips Electronics. De tweede spreker is Michel Disselhorst, werkzaam bij (Evo)Fenedex. Michel Disselhorst heeft ook decennia aan ervaring op het gebied van export en heeft veel strategische kennis over de kansen en uitdagingen van export waar ondernemers mee te maken krijgen.

De exportdag is een resultaat van het Dutch-Man Actieplan 2018 waarin kennisdeling centraal staat. Op deze dag krijgen de leden meer inzicht in de mogelijkheden om te exporteren middels een bedrijfsrondleiding, presentaties van experts en werkgroepen. Ervaringen en best practices zullen gedeeld worden waardoor de aanwezigen vaardiger worden in export. Vragen als ‘waar moet ik rekening mee houden als ik wil exporteren’, ‘welke gebieden zijn interessant’ en ‘wat zijn de do’s en dont’s bij export’ gaan behandeld worden.

Een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar voor bedrijven die geen lid zijn van Dutch-Man. Heeft u interesse? Mail dan naar info@dutch-man.nl De kosten voor deelname bedragen € 195,- excl. BTW.

Noot: Klik hier om naar de agenda te gaan voor inzage in het programma van de Exportdag

Bron: Dutch-Man